מרק טרטור ריג'לה אורגני

נכתב ע"י שרי אנסקי בתאריך 14 ביולי 2013 |

מרק טרטור ריג'לה: מטפלים בריג'לה כפי שמוסבר בסעיף 1. מעבירים לקערה גדולה ומצרפים קוביות קטנות מ-6-5 מלפפונים קטנים לא מקולפים (אם הם גדולים חוצים, מרחיקים גרעינים בעזרת כפית ומגרדים את הסירות שנוצרו בעזרת פומפייה גסה). מוסיפים כף חומץ טבעי או מיץ לימון, מערבבים ומוסיפים 5-4 כוסות יוגורט משובח, 4-2 שיני שום כתושות, 1 פלפל צ'ילי קצוץ דק וכ-3 כפות שמן. מערבבים היטב. טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם, מכסים ומצננים היטב. בהגשה מצרפים לכל צלחת מרק כ-4-3 קוביות קרח ומטפטפים מעט שמן זית. אפשר לתבל את המרק אף בעלים קצוצים של שמיר או נענע.