Kale Crunch – צ'יפס קייל אפוי

מתכון אמריקאי: Kale Crunch – צ'יפס קייל אפוי
• המרכיבים
מעט שמן זית לשימון התבנית
צרור קייל גדול, קצוץ, ללא גבעולים (כ½ ק"ג)
אפשרי: 2-3 כפות גבינת פרמזן מגוררת
• ההכנה
מחממים תנור ל180 מעלות.
מרפדים תבנית אפיה גדולה בנייר כסף, משמנים בשמן זית, מוסיפים את עלי הקייל, מפזרים אותם ברווח ככל האפשר
אופים כ-10 דקות, תוך ערבוב פעם-פעמיים.
מפזרים גבינת פרמזן ואופים 10-15 דקות נוספות, תוך ערבוב מדי פעם, עד לפריכות הרצויה.
הצ'יפסים ישמרו שבוע-שבועיים במיכל סגור. אין צורך בקירור.

 

 

היי, אנחנו מחכים לך 🙂