רוטב פסטו אורגני
מצרכים:
2 חבילות בזיליקום אורגני טרי
3 שיני שום קלופות
רבע כוס אגוזי מלך/שקדים אורגניים
חצי כוס שמן זית אורגני
חצי כוס גבינת פרמזן מגורדת (לא חובה)
2-3 כפות מים
קורט מלח
קורט פלפל
אופן ההכנה:
- טוחנים את כל המרכיבים ,פרט לשמן, במעבד מזון.
- מוסיפים את השמן באיטיות תוך כדי עבודת המעבד.
- אם המרקם סמיך מדי ניתן להוסיף עוד מעט שמן זית.
לקראת סיום, מוסיפים 2-3 כפות מיים קרים ומעבדים לשניה נוספת. - בתאבון 🙂