לפת אורגנית ובטטה אורגנית בתנור

לפת ובטטה אורגניים בתנור

אפשר לגוון בתבלינים שונים או בתוספת שמנת ליצירת גראטן

 מרכיבים:

6 לפתות קטנות-בינוניות, פרוסות בעובי 1 ס"מ

2 בטטות גדולות, פרוסות בעובי 1 ס"מ

שמן זית

מלח גס

פלפל שחור גרוס גס

עשבי תיבול לבחירתכם- שום, רוזמרין, טימין, מרווה

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות ומשמנים תבנית.

מסדרים את הבטטות והלפת בתבנית בצורת מניפה.

מזלפים שמן זית, בוזקים מלח ופלפל שחור ואת תערובת עשבי התיבול ומכניסים לתנור.

אופים כשעה עד שעה וחצי עד הרכות הרצויה.

היי, אנחנו מחכים לך 🙂