קציצות בטטה ותרד ניו זילנדי אורגני

קציצות בטטה ותרד ניו זילנדי אורגני

3 בטטות אפויות בקליפתן

צרור רבועה שרועה, עלים בלבד

חצי כוס קמח קטניות (עדשים, חומוס או שילוב ביניהם)

מלח לפי הטעם

• "להקפיץ" את עלי הרבועה על מחבת עם תחתית עבה, על אש בינונית עם מעט מים. אם העלים מתייבשים ונדבקים למחבת, להוסיף מעט מים

• למעוך את הבטטות

• לקצוץ את העלים

• לערבב את כל המרכיבים

• להכין קציצות קטנות

• ניתן לטגן בשמן זית פישולין או שמן זרעי ענבים, או לאפות בחום בינוני.

לבריאות!

 

היי, אנחנו מחכים לך 🙂