בלוגינה
אוכמניות סגולות – פרי יער בגידול בר קיימא
'אוכמנית' היא השם העברי לפרי שבעולם מוכר בשם Blueberry (דובדבן כחול בתרגום ישיר), הרבה פעמים יש לי קושי עם השמות
קשיו – האגוז המתחזה שיעשה לכם חשק לסמבה
הקשיו הוא פרי נהדר שבמצבו המיובש נחשב מעדן בכל העולם. אז בואו נצלול קצת לסיפור שלו. נתחיל בקידומת 'אגוז', ובכן
חציל יפני – ארוך יותר ומתוק יותר
יש משהו קסום בירקות יפנים, כמו במקרה של החציל היפני אותו אציג היום, מצד אחד אף אחד שיראה לראשונה את
דלעות – ירקות החורף שכיף לאכול גם בקיץ
הדלעת למיניה וסוגיה ביקרה אצלנו במדור לא פעם, לכן החלטתי להסתכל להקדיש את המדור הפעם למבט על כללי על הדלעות
הטופו הוא אחד מחומרי הגלם הכי מזוהים עם המטבח היפני, וכמו הרבה דברים אחרים המזוהים במקור עם יפן, מדובר בעצם
תרד ניו זילנדי – עלים קטנים וטעימים
הבטחתי לעצמי לכתוב טור על תרד בלי לאזכר את השם 'פופאי' ובלי למחזר שוב את הסיפור על טעות הדפוס ההיסטורית