HE

EN

סלט תפוחי אדמה קייצי

מתכון קייצי לסלט תפוחי אדמה על קליפתם: משרים 4 או 5 תפודים במי ברז לרבע שעה ורוחצים היטב. מבשלים במים או אופים בתנור עטופים ברדיד אלומיניום (עדיף). חוצים לאורך ופורסים לפרוסות דקות. מוסיפים הרוטב הבא: חצי כוס שמן זית, מיץ מלימון (כדאי להוסיף בשר הלימון), כף חרדל, 2 שיני שום כתוש (לפחות), מלח וכף, או שתיים, של פטרוזיליה קצוצה דק. מערבבים קלות, מכסים ומשאירים במקרר לשעה, או יותר. משפרים תיבול לפני ההגשה.

היי, אנחנו מחכים לך 🙂