בלוגינה
חומוס מונבט – חומוס בלי תופעות לוואי
זו לא הפעם הראשונה (ומן הסתם גם לא האחרונה) שהחומוס מתארח במדור הזה. מדובר בצמח עתיר זכויות שבוית לפני למעלה
פלפל חריף – גיבור על אנטי בקטריאלי
למה הפלפל החריף, בעצם, חריף? אם זו נשמעת לכם שאלה אידיוטית בנוסח "למה הזברה לובשת פיג'מה?", כדאי שתחשבו שוב. אגב,
שורש פטרוזיליה – מה שיותר עמוק יותר טעים
החורף הישראלי הקצר נמצא עכשיו בשיאו, בעוד חודש וחצי כבר נרגיש את פעמי האביב, אבל עד שזה יקרה כמעט לא
קולורבי סגול – פקעת של טעמי כרוב
אני יודעת שהזכרתי את כרוב הבר וצאצאיו המצליבים המודרניים עשרות פעמים. מאחר שהיום יש לנו בארגז קולורבי סגול, שהוא אחד
לפני שבועיים כתבתי פה על השום הירוק וצללתי קצת למקורות המיתוס הגורס ששום הוא סגולה נגד ערפדים. השבוע מתארח במדור
קייל מסולסל – הסופרמן של הכרובים
אני לא אפסיק להתפעל מכרוב הבר, צמח עלים צנוע ממשפחת המצליבים, שגדל בשקט ובשלווה באזורים הסלעיים של אירופה, בואכה אגן