בלוגינה
השם 'דלעת יפנית' אמור לעורר הרמת גבה אצל קוראי המדור, שכבר יודעים שהדלעת שייכת לאותה קבוצה של פירות וירקות שהגיעו
כפר הנוער קדמה: חינוך לחקלאות אורגנית
השבוע בלוג הגינה שלנו יהיה מעט שונה ואחרוג מהמנהג הרגיל שלי לסקור ירק, פרי או כל מוצר אורגני אחר שנמצא
הזכרתי בבלוגינה שלנו את הכרוב לא מעט פעמים.. אבל כשאני חושבת הכרוב שסיפרתי עליו היה כרוב הבר וזה תמיד היה
עגבניית מגי: רוח העוטף הישראלי
אפתח בהתנצלות, מאז ה-7 באוקטובר, לא הצלחתי לחזור לעצמי וגם את הבלוג הזה זנחתי. אבל החיטה צומחת שוב וגם אנחנו
אבוקדו אטינגר: האבוקדו הכי ישראלי שיש
אני תמיד שמחה לחזור לאבוקדו, אבל הפעם אתמקד בזן ספציפי, זן האטינגר. זהו גם זן האבוקדו הראשון שבאמת אפשר לקרוא
קישוא – אל תיקחו אותו כמובן מאליו
הקישוא הוא אחד הירקות הכי נפוצים במטבח הים תיכוני. במטבחים הצפון אפריקאים נוהגים לשלב אותו כתוספת לקוסקוס; במטבח הטורקי והערבי