בלוגינה
המלפפון הוא אחד מירקות הבסיס שלנו, חלק בלתי נפרד מהסלט הישראלי. ירק שמגדלים פה, בווריאציה כזו או אחרת, כבר מאות
הרוקט הוא ירק מתעתע, מצד אחד כירק עלים הוא מקוטלג במקום יחסית נמוך בשרשרת המזון כסוג של חסה מיוחסת. מצד
ברוקולי וכרובית – הפרחים הטעימים של ראשית החורף
הכרובית והברוקולי כבר ביקרו במדור הזה כמה פעמים, אבל לחוד. הפעם החלטתי להקדיש את הבלוג השבועי לשניהם. כמו שתגלו מיד
לפת – שורש נהדר עם יחסי ציבור גרועים
הלפת הוא צמח ממשפחת המצליבים שבני האדם ניזונים ממנו כבר לפחות 5,000. הוא כנראה תורבת באזור יוון של ימינו, אך
אני חולה על פירות יבשים, אבל כשזה מגיע לאננס מיובש אני פשוט נעמדת דום. שלא תבינו אותי לא נכון, אננס
איכשהו הפומלה נתפסת אצלנו כבן חורג לפירות ההדר. בשונה מהתפוז, האשכולית, הלימון והקלמנטינה שנתפסים פירות הדר קלאסיים והפומלה פחות. למה