בלוגינה
אספרגוס ירוק – צמח המרפא שהפך לגאון קולינרי
שמו העברי הרשמי של האספרגוס הוא 'אספרג רפואי', והוא מהדהד את העובדה שמה שהיום נחשב למעדן קולינרי אריסטוקרטי החל את
לפעמים שואלים אותי: " מה ההבדל בין ג'ינג'ר לזנגביל?", אז אני שמחה לספק תשובה מלאה לשאלה: אין שום הבדל בין
אדממה – סויה, במובן הכי טרי שיש
בשבוע שעבר עשינו לכם היכרות עם צנון הדייקון שהוא ירק יפני שבישראל נחשב גם אלמוני, גם השבוע הגינה תדבר יפנית
צנון דייקון – הצנון הלבן שנערץ ביפן
'קולינריה' זו לפעמים שאלה של גיאוגרפיה. גיבור המדור שלנו היום (והארגז השבועי), צנון דייקון, ממחיש את העניין הזה מצוין. הרי
שקדים ירוקים – השקדים שאוכלים ישר מהעץ
אל הפרהיסטוריה של השקד כתבתי בעבר, אך מאחר שזו הדוגמה הבהירה ביותר לאופן בו התרחש התהליך הקדום של ביות צמחים
העונה של השסק כבר כאן מאחר ומדובר באחד מאותם פירות שרצוי לאכול ממש עם הבשלתם, חלון הזמן להנות מהשסק כהלכתו