בלוגינה
חציל יפני – ארוך יותר ומתוק יותר
יש משהו קסום בירקות יפנים, כמו במקרה של החציל היפני אותו אציג היום, מצד אחד אף אחד שיראה לראשונה את
דלעות – ירקות החורף שכיף לאכול גם בקיץ
הדלעת למיניה וסוגיה ביקרה אצלנו במדור לא פעם, לכן החלטתי להסתכל להקדיש את המדור הפעם למבט על כללי על הדלעות
הטופו הוא אחד מחומרי הגלם הכי מזוהים עם המטבח היפני, וכמו הרבה דברים אחרים המזוהים במקור עם יפן, מדובר בעצם
תרד ניו זילנדי – עלים קטנים וטעימים
הבטחתי לעצמי לכתוב טור על תרד בלי לאזכר את השם 'פופאי' ובלי למחזר שוב את הסיפור על טעות הדפוס ההיסטורית
יש הרבה דברים רעים להגיד על 'גלובליזציה', אך אם מחפשים פן חיובי לכך שהעולם כולו נגיש יותר ומעורבב יותר, אפשר
אשכולית אדומה – קטנה, מטריפה ומתוקה
בדרך כלל פירות הדר מבשילים במהלך החורף, אך בחקלאות המודרנית ובמדינה כמו ישראל לפעמים הם מפתיעים ולכן השנה בורכנו בגינה,